J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

 

Wedstrijdverslagen 2018


Terug naar overzicht

19-05-2018

Verslag Luilaktoernooi

Onder gunstige weersomstandigheden en een goed deelnemersveld van 32 personen werd ons Luilaktoernooi gespeeld.
Op het laatste moment toch een afbericht zodat we met 31 personen de strijd aangingen om de prijzen. Er werd goed gestreden door een ieder en er waren leuke en (zoals altijd) verrassende uitslagen te noteren. Daar wij op tijd speelden werden de uitslagen van de partijen die de dertien punten niet hadden bereikt evenredig opgetrokken tot dertien, (Voorbeeld 11-9 wordt dan 13-11). Dit maakt in wedstrijdpunten en saldo geen verschil, wel voor het pc-programma.
Na de eerste partij welke om 08.00 uur werd aangevangen en om 9.45 beeindigd, werd de ontbijttafel verder gedekt en konden met z’n allen aan het ontbijt.
Na het ontbijt en het opruimen hiervan werden de tweede en derde partij gespeeld.
Om ongeveer 12.00 uur was de eindstand opgemaakt en werden de prijzen uitgereikt.
Eerste plaats was voor Raymond Booy gevolgd door Jan Wallet, als derde Jan Karsten en vierde Antoinnette Snijders. De troost prijs werd een prooi voor Leo van Miltenburg.
Voor de volledige uitslag zie onze site (JBV Entre Nous).
Via deze weg wil ik een ieder bedanken die hieraan heeft meegewerkt.
Zonder organisatie geen toernooi maar zonder spelers ook geen toernooi.
Ook wil ik een ieder die heeft geholpen om deze dag te realiseren bedanken, dan denk ik aan onze kok (Leo de Haas), hoofd in de keuken (Ria Brouwer) die de touwtjes in de bijkeuken in handen nam. En allen die een handje hebben uitgestoken met het dekken en afruimen van de ontbijttafel.
Wij kijken alweer uit naar het volgende Luilaktoernooi welke gehouden gaat worden op zaterdag 8 juni 2019 en hopen dan er weer een geweldige opkomst.
Guus en ReneTerug naar overzicht