J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

 

Wedstrijdverslagen 2018


Terug naar overzicht

24-11-2018

Ger Jonker wint elfde ledentoernooi

Afgelopen zaterdag is bij jeu de boules vereniging Entre Nous het elfde ledentoernooi gespeeld. Ondanks de kou was de opkomst goed te noemen.
Om klokslag elf uur begonnen de wedstrijden van een reeks van vier met daarna de finale.
Verassingen in de voorrondes waren er te noteren.
Uiteindelijk stonden de volgende spelers in de finale Ger Jonker met Bart de Boer tegen Jan Borst en Guus Hulsman. Jan Borst en Guus Hulsman trokken gelijk van leer want ze lieten de eerste acht mennes er geen gras over groeien en namen een voorsprong van 8-1. Iedereen dacht nu dat de finale was beslist. Maar Ger Jonker / Bart de Boer dachten er toch anders over en kwamen terug in de wedstrijd en kwamen geleidelijk dichterbij. De tiende menne gaf een tussenstand van 6-8 nog in het voordeel voor Borst/Hulsman.
Jonker/de Boer zaten nu in een flow en gingen door kwamen op een voorsprong van 12-8. Het werd nog 12-9. Maar toen was het gebeurt. Ger Jonker /Bart de Boer wonnen de finale met 13-9.
Zodat Ger Jonker door dit resultaat winnaar werd van het elfde ledentoernooi gevolgd door Bart de Boer derde werd Jan Borst vierde dus Guus HulsmanTerug naar overzicht