J.B.V. Entre Nous

 Een gezellige club onder de dijk.

 

Wedstrijdverslagen 2018


Terug naar overzicht

17-04-2018

Entre Nous - MOOC – toernooi.

Op 17 april 2018 werd weer het eerste dinsdagmiddagtoernooi gehouden van de 5 die worden georganiseerd door Ger Jonker, namelijk het Entre Nous MOOC toernooi.
Om half een begon het toernooi met 28 deelnemers onder een uiteraard stralende zon, dat kan Ger goed regelen.
Na de eerste ronde werd al wel duidelijk dat het voor sommigen een hete middag zou worden, er werd volop gevochten voor de punten.
Na de tweede ronde stonden er een aantal op twee gewonnen partijen en werd met een schuin oog gekeken tegen en met wie er gespeeld moest worden om een finaleplaats te bemachtigen. Toen de kruitdampen waren opgetrokken bleven er 4 over met drie gewonnen partijen. De computer koppelde de volgende tegen elkaar: Ron Brouwer – Jack de Wijn tegen Jan Karsten en Jan Wallet.
De finale had een grillig verloop, Jack en Ron namen in een aantal werpronden het heft in handen via 2 – 0, 4 – 4, 8 – 4 en zelfs
11 – 4.
Hierna kwamen Jan en Jan terug tot 11 – 9, Ron en Jack 12 – 9,
in de allerlaatste werpronde lieten Jack en Ron de kans aan Jan en Jan om 4 punten te maken en dat deden ze dan ook, einduitslag:
13 – 12 voor Jan en Jan.
De keuken werd bemand door Jannie Jonker en had het lekker druk evenals de bar, met Jan Karsten en anderen en de wedstrijdleiding was in handen van Ger Jonker en Guus Hulsman.
Al met al een geslaagde middag, hieronder de eerste 10.
Uitslag: 1. Jan Wallet
2. Jan Karsten
3. Ron Brouwer
4. Jack de Wijn
5. Hannie Karsten
6. CorWenzel
7. Jan Borst
8. Raymond Booy
9. Johan Jong
10. Marion KlaassenTerug naar overzicht